EMPRESA

QUI ÉS SAFISA INDUSTRIAL sota una perspectiva històrica

Safisa és una fàbrica de cinta decorativa per a diversos mercats i en aquesta web presenta la seva línia de cinta personalitzada i impresa per a estoigs, caixes de xocolata, envasos de cosmètica i tot tipus de cintes per a la promoció, com les polseres acreditatives per a festivals i esdeveniments.

L'empresa fonamenta la seva competitivitat en la capacitat de personalitzar els llaços i cintes a partir d'atendre a cada client d'una forma pròxima amb una producció de qualitat i la possibilitat d'oferir qualsevol tipus de logística donada la seva internacionalització.

Aquesta és una empresa familiar nascuda en l'època de la postguerra, en una ciutat industrial del centre de Catalunya. Com tants negocis d'aquella època, Safisa, va prosperar a partir de l'esforç i la perseverança fins a arribar a la professionalitat necessària de l'actualitat.

La localitat de Manresa té una llarga tradició en la indústria de la cinteria que ve des del segle XVIII. La ciutat durant aquest anys ha constituït un nucli productiu especialitzat en aquesta artesania industrial. A Manresa podeu visitar el Museu de la Tècnica, on trobareu la història i el present d'aquesta indústira. La cinta forma part de les tradicions de la ciutat, bona part dels símbols de la ciutat fan també homenatge a la indústria de la cinta.

Safisa és una mitjana empresa que forma part d'aquesta tradició, i on aofrunadament els seus productes segueixen essent tan vigents i bells com els dels inicis de la indústira ara fa dos segles.

 

FÀBRICA, PERSONALITZACIÓ de la seva cinta i atenció al client

Som fabricants de cintes i llaços per a estoigs i envasos, i a la nostra empresa trobareu diferents seccions de teixidoria, des de la de llisos fins la de jacquard. Pel que fa als processos posteriors tenim des de la secció de tint i acabats fins a la d'impressió.

També desenvolupem els llaços i manipulacions necessàries de la cinta per integrar-les al packaging.

Però tot això, i tot i ser un tòpic recurrent, no seria rellevant si no fóssim coneixedors de la tècnica per l'ús de cada teler, per donar precisió a cada fil i a cada procés.

La proximitat no tan sols geogràfica sinó també de la nostra manera de ser, pròpia del mediterrani ens fa únics per interpretar les necessitats de comunicació dels estoigs o caixes dels vostres productes.

Hem entès que els nostres clients busquen respostes pel seu packaging i que volen personalitzar i distingir els seus envasos a través de la cinta.

Per això oferim als nostres clients diàleg per entendre la seva marca i crear la cinta personalitzada i llaços apropiats a cada producte, llançament, promoció, …

 

INTERNACIONALITZACIÓ

El nostre producte és petit però la seva fabricació és complexa. Amb els anys hem creat una xarxa internacional d'empreses que ens dóna una gran capacitat de resposta i que flexibilitza de manera extraordinària la nostra fàbrica de Manresa.

A més a més, la xarxa d'empreses ens permet ofertar als nostres clients industrials del sector del packaging de luxe la capacitat logística de servir els nostres productes a qualsevol punt on tinguin les empreses subonctractades, els seus propis tallers o fàbriques.