CINTA PERSONALITZADA

Cintes teixides i llaços decoratius per als professionals del packaging de luxe, dels estoigs, bosses, caixes per a la xocolata i envasos per a perfum. També desenvolupem tot tipus de solucions tèxtils per a la promoció de marques.

Les nostres cintes personalitzades, cintes impreses, llaços, cordons, ornaments o cintes de disseny fan que el seu packaging sigui més bell. Tots ells són el suport que comunica la seva marca i donen la categoria adequada al seu producte.

A Safisa Industrial els professionals de cada sector

trobaran el producte més idoni per adornar els seus envasos, estoigs, caixes o bosses. En aquesta pàgina trobarà alguns exemples de les cintes, llaços i solucions pel packaging que oferim als nostres clients.

Som professionals i fabricants de cintes amb àmplia tradició en l'art de la cinteria. Per això tenim un extens coneixement tènic que ens permet tractar amb la cura necessària un producte tan noble i tan exclusiu com és la cinta personalitzada. A més a més tenim una profunda sensibilitat i respecte vers les marques dels nostres clients.

 

CINTES I LLAÇOS PER A ESTOIGS

Llaços i cintes personalitzades per als seus esotig, caixes per a la xocolata, bosses i packaging.

Veure productes
 

CINTES PER A ENVASOS

Cinta personalitzada i llaços per a envasos de cristall per a perfum i estoigs de cosmètica.

Veure productes
 

BLOTTER PER A PERFUMS

Testadors teixits de perfum o blotters creatius.

Veure productes
 

IDEES TÈXTILS PER A PACKAGING

Accessoris tèxtils, bosses d'organza, bosses amb diferents teixits per a protegir els seus productes, ornaments tèxtils personalitzats.

Veure productes
 

CINTA PER A PROMOCIONS

Cinta per a la promoció de marques i cinta identificativa, lanyards i polseres acreditatives per a esdeveniments i festivals.

Veure productes